Reviews

Thank you to all our guests going with us! Over the years we have had lovely feedback from you and we have collected some of your pictures and comments here.

Read about our guest's special travel experiences. If you would like to visit Champoluc, Gressoney, Alagna or other villages in the Aosta Valley, trek or ski in Monterosa, discover Sardinia or other places we offer, contact us!

 

 

7 Jun 2013

Tidig sommarvandring

Author: SuperUser Account  /  Categories: Champoluc, Reviews  / 

Hej Marta och tack!

Vi hade en jättemysig helg i Champoluc. Efter att vi till slut kommit in på Castro, och druckit av champagnen (tack!) blev det en väldigt god raclettemiddag på Bistro.
Det var verkligen jättelängesen vi åt en sån – typ innan vi gifte oss:-) På fredagen hade vi en jättefin dag solen sken och det var perfekt väder, vi knallade upp mot sjöarna men kom inte ända fram för det låg snö där. Men det det blev ändå över 4 timmar på berget i sol:-) Vi fick lift upp till le grange när regent kom på kvällen. Jättegod middag! Vilken trevlig restaurang.
På lördag en gick vi mot Lago blu jättefint väder ända tills vi kom upp till sjön, då kom hagel och regn. När vi kom fram till Ferraro tittade solen fram och vi kunde torka upp i solen lutade mot husväggen. Också jättetrevligt! Vi hade lite problem att hitta rätt stigar ner, men fick istället kolla lite på italienska mästerskapen i downhill som körde som vettvillingar i skogen. Det blev ytterligare en lyckad dag på berget även om regnet hängde i luften. Summa summarum en fantastisk helg! Alla sa att våren var c:a 3 veckor försenad, så det här skulle man gör om när alla blommor slagit ut! Tack för ett jättebra arr.

Richard Wästberg, 2013-06-07

 

Print

Number of views (6134)      Comments (0)

Tags:

x
  • CONTACT US
    Please, write to us and ask us your questions, and we will get back to you.

    CONTACT US