Reviews

Thank you to all our guests going with us! Over the years we have had lovely feedback from you and we have collected some of your pictures and comments here.

Read about our guest's special travel experiences. If you would like to visit Champoluc, Gressoney, Alagna or other villages in the Aosta Valley, trek or ski in Monterosa, discover Sardinia or other places we offer, contact us!

 

 

3 Mar 2013

Sportlov i Champoluc för nollåttorna

Author: SuperUser Account  /  Categories: Champoluc, Reviews  / 
Vecka 9 2013 är det dags för stockholms sportlovsvecka. Som vanligt var det fullt i backen med soltörstande åksugna svenskar. Och vilket väder det blev. Lördag Fint. Söndag massor med snö. Måndag underbar sol och puder. Man vet inte ad man ska välja. Ett åk till eller en stund till i solstolen. Sen kom det ännu mer snö och efter det ännu mer snö. Under veckan hann TheAlps även med att hjälpa till med middagar och annat. Bland annat var vi och åt på Stella Alpina som ligger i Ostafa-backen.  Man äter riktigt god hemlagad pasta och annan traditionell Italiensk mat.

 

Menyn vi fick var:

Tagliere - italienska charkuterier och några andra smårätter (bland annat mimosasallad på hemgjord majonnäs - mums)

Pasta med köttsås

Trippa (komage - lite mindre mums men spännande)

Grillad kyckling

Peperonata - stekta paprikabitar i sås

Diverse kakor till efterätt och kaffe

Efter middan åkte vi ned till liftstationen Crest i pistmaskin. Jag hade skidor med mig och ville åka ned i månskenet men fegade ur efter varning att det var förbjudet - skäms på mig.

Under veckan var vi förstås också på Churen och åt pasta, på Sapin och åt insalata cartchofi - sallad på kronärtskockor. Sjukt gott och därefter deras suveräna tagliata - grillad file skuren i skivor.

Inget Champoluc-besök utan att gå till Jo och Chicco på La Grange. Vi fick en underbar kväll. Jag, Marta och Pascal. Vi strulade runt och pillade på våra mobiler (Pascal och jag) så Chicco kom och sa till att vi var tvungna att koncentrera oss på maten. Som vanligt supergott och 70-talsnostalgi var det dessutom på stereon.

Tack Chicco och Jo. Tack Champoluc. Tack Marta och Tack till solguden!

  

Print

Number of views (5915)      Comments (0)

Tags:

x
  • CONTACT US
    Please, write to us and ask us your questions, and we will get back to you.

    CONTACT US