Reviews

Thank you to all our guests going with us! Over the years we have had lovely feedback from you and we have collected some of your pictures and comments here.

Read about our guest's special travel experiences. If you would like to visit Champoluc, Gressoney, Alagna or other villages in the Aosta Valley, trek or ski in Monterosa, discover Sardinia or other places we offer, contact us!

 

 

10 Feb 2014

Hej Marta!

Author: SuperUser Account  /  Categories: Uncategorized, Reviews  / 

Tänkte bara berätta lite hur det gått med allt. Karins skidor blev ju som sagt stulna o till slut lyckades vi med Bartolomeus hjälp – det hade absolut inte gått utan hans hjälp – få till en polisanmälan. Har anmält det nu till If men vi har inte kvar några kvitton o har heller ingen aning om vad det var för modell mer än att det är ett par Fischerskidor.. så vi får se hur det går med det, vet bara att skidorna var rätt fina.

 

Lunch i solen

Veckan har varit bra, ungdomarna tyckte det var mysigt att bo i lägenhet, kändes mer som hemma tyckte de. Tomas utlyste middagstävling, de fick hitta på, handla (även betala..), laga maten o diska två o två – på så sätt blev 3 middagar fixade o Eriks schweiziska flickvän Sarah, gick in för tävlingen så pass att hon lagade mat i 2,5 timme…. Vi hade snöfall o dålig sikt de två första dagarna, en halvbra dag samt de 2 sista dagarna med kanonväder, typiskt januariväder. En av de fina dagarna var vi i Courmayeur, det var roligt för Tomas o jag var där precis när vi träffats sisådär 1982 någonstans. Han, tillsammans med en kompis, försökte då bl a gå upp till Madonnan som står på en klippa som du kanske sett. De lyckades inte… :-/ Det var då det…

Jag tyckte det var otroligt vackert i La Thuile, skidområdet bakom Chaz Dura vid Petit Saint Bernard och Bellecombe var helt fantastiskt precis vid foten av Mont Blanc. Skidområdet som sådant är ju inte så brant, det finns ju dock om man vill. Erik som åker snowboard tyckte det var en del transporter i det flackaste laget. Sarah var strax över nybörjarstadiet vilket gjorde att vi åkte väldigt olika.

La Thuile som by är ju också jättemysig även om vi inte var ute så mycket. Det var mysigt att gå en tur till slaktaren o handla godsaker o sitta hemma. Prisläget var också positivt, det verkar vara lägre priser i detta område än där vi var senast i Obergurgel och även Ischgl.

 

Dennis fick en riktigt tuff transfer till Geneve med oss. Vindrutetorkaren krånglade på förarsidan o den behövdes när vi kom ut ur Mont Blanc-tunneln. Hoppas han fick den fixad innan han åkte tillbaka för det kan ju bli så att det inte går att köra alls. Annars var bilen jätteskön att åka i. Gps:en ledde oss till flygplatsen via downtown Geneve så vi var ordentligt stressade ett tag när vi satt fast i rödljusen. Men vi fick en sightseeing i Geneve… J Jag tror dock att det är närmare att följa skylten till flygplatsen direkt från motorvägen långt innan man kommer in i Geneve. Allt ordnade sig dock o vi kom i tid o Dennis var helcool o verkade inte stressad. Tyckte dock lite synd om honom för det kändes som om de verkligen förberett sig, bilen städad, snygg o tankad, gpsen förberedd, de kom i god tid på morgonen o de hade tom rekat var polisstationen låg i La Thuile.

Det var roligt att se Bartolomeus, sist var de ju typ 150 cm…. Vi träffades sista kvällen på Lo Tata o det var trevligt o kul att prata med dem. De verkar trivas J

 

Ja, kul o avkopplande vecka var det, nu tillbaka till jobb & ekorrhjul. Sarah har nu åkt hem till Zurich och Karin åkte till Karlskrona igår för att göra GMUn inom Flottan fram till maj/juni så får vi se hur det går.

 

Tack för hela arrangemanget, det var finfint!

 

 

hela familjen på toppen

Print

Number of views (7697)      Comments (0)

Tags:

x
  • CONTACT US
    Please, write to us and ask us your questions, and we will get back to you.

    CONTACT US