20 Sep 2017

Runners Camp

DestinationChampoluc
ActivityTrekking
Tailored
Premade
Minimum number of travelers1
Maximum number of travelers100
Price (per person)€ 850,0
Duration (days)5

Välkommen till den genuina alpbyn Champoluc bland Europas högsta berg och till Runners Camp med Maja Tesch, vinnare av ”Ö till ö” världsmästerskapet i swimrun, passionerad trail runner och en av de mest rörelseglada människor vi känner! Det här är resan för dig som vill utmana dig själv och träffa nya inspirerande människor. Det enda som krävs är att du gillar löpning och inte är rädd för lite lutning – både uppför och nedför.

Långhelgen bjuder på varierande löpning i härlig miljö. Längs med svindlande stigar och över vackra betesmarker, ständigt med imponerande alptoppar i blickfånget. Under dagarna på berget samlar vi både höjdmeter och finslipar tekniken.

0 Comments

23 Aug 2017

Solo Ragazze

DestinationChampoluc
ActivityClimbing
Tailored
Premade
Minimum number of travelers10
Maximum number of travelers100
Price (per person)€ 960,0
Duration (days)5

Boka nu för garanterad plats på våra flyg! Vi flyger från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Sensommaren är den bästa tiden för vandring i Monterosa. Den värsta hettan har lagt sig och den mest hektiska högsäsongen är över. Vi varvar lugna promenader med mer utmanade högalpina vandringar. Allt i vår egen takt och alltid med tid att njuta av de vackra vyerna. Vi visar vägen på våra favoritleder och väljer ut de mysigaste bergsrestaurangerna för sköna lunchpauser. Någon dag packar vi vår egen massäck, med delikatesser från den lokala speceributiken i byn. Vi bor bekvämt på trivsamma Hotel Castor på huvudgatan i genuina Champoluc och avslutar med en kväll och natt i rifugio på berget. Du kan välja mellan att bo själv, tillsammans med en kompis eller i flerbäddsrum med andra ensamresande tjejer.

P.S. Är det fler som vill följa med? Vill du vandra en hel vecka? Kombinera vandring med shopping i Milano? Vi skräddarsyr vandringsresor för familjer med och utan barn, kompisgäng och företag. Kontakta oss!

0 Comments