News

 

3 Oct 2019

TheAlps på svenska

TheAlps på svenska

Author: Linnea  /  Categories: News  / 
Det är med stolthet och stor glädje som vi på TheAlps AB annonserar release av vår svenska webbsida. Innehållet vänder sig i första hand till företag som vill göra skräddarsydda konferensresor till Italien och Alperna. Oavsett gruppens storlek, lägger vi ner stort engagemang vid varje resa, då vi förstår vikten av att mötas i en annorlunda miljö.  

Thealps har över tjugo års erfarenhet av att arrangera konferensresor och tillsammans med våra kunder väljer vi destination med omsorg, grundat på vår egen personliga kunskap om platsen och om människorna som lever där.

Hållbarhet handlar enligt Thealps om att värna om de miljöer som vi reser i och att på samma gång stödja människor som lever i området genom att sprida kunskap om deras traditioner och nutida förhållanden.

Utöver kontoret i Nacka har vi bas i en liten by i italienska Alperna, Champoluc. Där har vi också våra rötter sedan generationer tillbaka. Skidkonferens och alpkonferens är vi naturligtvis bra på. Men med våra företagskunder åker vi också gärna till andra platser som är av stor personlig betydelse för oss. Vinregionen Piemonte, Rivieran i Ligurien, Sardiniens magiska natur, Italiens hjärta i Umbrien och gudarnas kust i Amalfi är andra storfavoriter.

Vår engelska webbsida thealps.com har funnits i 22 år. Lika länge har vi erbjudit skräddarsydda resor till utvalda destinationer i Italien och Alperna för både företag, grupper och privatpersoner.

 
Print

Number of views (3482)      Comments (0)

More links

x
  • CONTACT US
    Please, write to us and ask us your questions, and we will get back to you.

    CONTACT US